Kokosová pěna s kukuřičným Cornies
S touto lahodnou a nadýchanou pěnou zabodujete u každého mlsouna. Rychlý dezert s kokosem a jemným dotykem Malibu.
- 12 kusů Cornies s hořkou nebo mléčnou čokoládou
- 250 ml smetany ke šlehání
- 1 kokosový ořech nebo 200 g strouhaného kokosu
- 50 ml kokosového likéru Malibu
- 100 ml kokosového mléka
- 3 lžíce třtinového cukru
POSTUP
Smetanu vyšleháme dotuha s třtinovým cukrem, přidáme nastrouhaný kokos, kokosové mléko a kokosový likér. Všechno dohromady zlehka promícháme, už nešleháme. Prokládáme kukuřičnými Cornies. Druhá chutná varianta je, že pěnu necháme v nádobce zmrazit a podáváme jako domácí kokosovou zmrzlinu a servírujeme s Cornies.