Pufované chlebíčky – RACIO
Nejčerstvější recept z naší kuchařky

Svěží salát s bazalkou a vejcem
Hledáte nápad na rychlou a zdravou večeři? Nebo v letním vedru nemáte chuť na nic vařeného? Skvělou volbou je svěží salát s bazalkou, vejcem a čerstvou zeleninou. Na první pohled velmi jednoduchý recept vás zasytí a dodá vám spoustu vitamínů. Co k němu budete potřebovat?
Na tohle mám chuťStaňte se členy RACIO klubu
Lorem ipsum - toto bude prázdný perex
Máte rádi produkty RACIO?
Zaregistrujte se do RACIO klubu a získejte odměnu za své nákupy. Registrace vám zabere jen 2 minuty a umožní vám získat skvělé dárky a řadu dalších výhod!
Nahrávejte účtenky
Stačí kupovat výrobky značky RACIO a nahrávat účtenky z prodejen na web. 1 výrobek = 1 bod.
Nasbírali jste dostatek bodů?
Vyberte si ze seznamu dárků a objednejte si je online.
Vše se dovíte jako první
Jako člen věrnostního RACIO klubu dostanete vždy aktuální informace o tom, co připravujeme.
Produkty RACIO
RACIO je jednou z nejznámějších českých značek zdravé výživy. Vyrábíme lehké a chutné svačinky pro celou rodinu. Nabízíme víc než 50 produktů, a tak si každý vybere, co mu nejvíce chutná. Většina našich výrobků je navíc vyrobená z rýže, takže jsou vhodné i pro lidi s bezlepkovou dietou.
lehké
Pro celou rodinu
Bez lepku
Novinky a rady

6 tipů, jak nastartovat metabolismus
Rychlost metabolismu určuje, jak efektivně naše tělo přeměňuje potravu na energii. Pokud máte tedy pocit, že váš metabolismus nefunguje tak, jak by měl, nebo chcete podpořit spalování tuků a celkovou vitalitu, máme pro vás několik tipů.

Jak připravit perfektní piknik? S našimi tipy to zvládnete za chvilku!
Slunce, bosé nohy v dece, pohoda – a kolem spousta dobrot, na které se sbíhají sliny.
Piknik je malý rituál. Trochu návrat do dětství, trochu svoboda, trochu letní romantika. Ale taky logistická výzva: co sbalit, aby to bylo praktické, skladné, chutné, a přitom se všichni najedli a nikdo nepokukoval po nejbližším kiosku.
Máme pro vás proto ověřené “piknikové menu”, které vás zachrání, ať už jdete na louku za domem, nebo s partou na celodenní výlet.

Žádná vajíčka, raději margarín? Jak se měnily trendy v jídle od roku 1990 a co víme dnes.
Tento rok slavíme! Před 35 lety se v poprvé v regálech objevilo balení pufovaných chlebíčků. Od té doby se v jídelníčku nás všech změnila spousta věcí. Někdy rovnou k lepšímu, někdy jsme si museli projít slepou uličkou, abychom se zase vrátili zpátky na začátek. Pojďte s námi zavzpomínat na výživové trendy posledních desetiletí – a taky se podívat na to, co o nich víme dnes. Bude to jízda plná cholesterolu, margarínu a nízkotučných jogurtů!

Znáte “mindful eating”? Aneb jak být při jídle opravdu přítomní (a proč je to důležité)
V dnešní uspěchané době jsme se naučili jíst tak trochu "na autopilota". Před obrazovkou, mezi schůzkami, v autě nebo s mobilem v ruce. Všimli jste si ale někdy, že vlastně ani nevíte, co jste právě snědli? Možná právě proto vznikl nový trend, který nás ale vlastně vrací ke kořenům. Nazývá se “mindful eating” – vědomé, všímavé stravování, které je stále zajímavější nejen mezi výživovými odborníky, ale i mezi běžnými lidmi, kteří chtějí zpomalit a naslouchat svému tělu a udělat něco pro své zdraví.